Samenwerken voor een duurzame wereld

Energie advieseurOm nieuwe en bestaande woningen duurzaam, energiezuinig en comfortabel te kunnen maken werkt Grijs naar groen samen met bedrijven in de regio Utrecht.
Elk van deze bedrijven deelt hierin zijn expertise om als samenwerkingsketen jouw verduurzamingswensen of bouwplannen te realiseren.
Deze gezamenlijke bedrijven staan dan ook garant voor de vakkundige uitvoering en kunnen ook het nodige onderhoud en service leveren.
Met eigen bouw, installatie en servicemensen staan wij voor particulieren, bedrijven maar ook nieuwbouwprojecten.

Bouwbedrijf van Rijn Houten

Bouwbedrijf Van Rijn Houten BV is een allround aannemersbedrijf dat al dertig jaar betrokkenheid toont en altijd kwaliteit aflevert. Wij zijn ervaren en vakkundig op vele terreinen in de zakelijke, publieke en particuliere bouwsector. Onze onbegrensde gedrevenheid en eigen timmerfabriek maken ons bijzonder ondernemend én flexibel.
Ook als het gaat om duurzame bouw gaat bouwbedrijf van Rijn voorop, in 2018 richten wij het bouwtechnische deel van het kenniscentrum "Grijs naar groen" in om u alle aspecten van de duurzame bouw te kunnen laten zien.

bouwend-nederland-logo
kiwa-logo
logo-bouwgarant
logo-bouwmensen
logo-bouwradius
logo-fsc
logo-shm
logo-woningborg
Savantis-logo
sbb_beeldmerk

Lees meer

Rijnhuis installatietechniek

Rijnhuis installatietechniek is een jonge dynamische onderneming, met een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Ons bedrijf bestaat uit circa twintig zeer goed geschoolde, gespecialiseerde en zeer enthousiaste medewerkers met hart voor hun vak. Zij zijn in staat alle voorkomende werkzaamheden compleet, verzorgd en deskundig te verrichten.
Met deze passie nemen wij ook deel aan het kenniscentrum voor duurzame energie "Grijs naar groen".
We willen met ons team voorop lopen in de transitie naar een duurzaam Nederland.

Graydon
Kenteq
Sei-erkend-isntallateur
Stek
Sterkin-Installateur
uneto-vni
VCA

Lees meer