Bouwbedrijf van Rijn Houten

Bouwbedrijf Van Rijn Houten BV is een allround aannemersbedrijf dat al dertig jaar betrokkenheid toont en altijd kwaliteit aflevert. Wij zijn ervaren en vakkundig op vele terreinen in de zakelijke, publieke en particuliere bouwsector. Onze onbegrensde gedrevenheid en eigen timmerfabriek maken ons bijzonder ondernemend én flexibel.
Ook als het gaat om duurzame bouw gaat bouwbedrijf van Rijn voorop, in 2018 richten wij het bouwtechnische deel van het kenniscentrum "Grijs naar groen" in om u alle aspecten van de duurzame bouw te kunnen laten zien.


Betrokkenheid
Wij zijn een echt familiebedrijf en niets vinden wij belangrijker dan de relatie met onze klanten. Betrokkenheid is onze grootste kracht. Natuurlijk van onze familie, maar met name van onze medewerkers. We hebben een hechte club die beseft dat de klant altijd vooropstaat. Voor u als klant is het goed om te weten dat wij ons voor de volle 100% inzetten.

Heldere communicatie
Wij zijn ons goed bewust van het belang van heldere communicatie. Niet alleen onderling maar ook – en vooral – richting u als relatie. Dat begint bij het maken van duidelijke en haalbare afspraken. Onze communicatielijnen zijn kort, waardoor onze ruim zestig medewerkers slagvaardig werken. Wenst u tussentijds een aanpassing? Geen probleem, wij overleggen met onze vaklui in de timmerfabriek en zorgen dat het snel wordt opgepakt.