Rijnhuis installatietechniek

Rijnhuis installatietechniek is een jonge dynamische onderneming, met een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid. Ons bedrijf bestaat uit circa twintig zeer goed geschoolde, gespecialiseerde en zeer enthousiaste medewerkers met hart voor hun vak. Zij zijn in staat alle voorkomende werkzaamheden compleet, verzorgd en deskundig te verrichten.
Met deze passie nemen wij ook deel aan het kenniscentrum voor duurzame energie "Grijs naar groen".
We willen met ons team voorop lopen in de transitie naar een duurzaam Nederland.

Lees meer

Bouwbedrijf van Rijn Houten

Bouwbedrijf Van Rijn Houten BV is een allround aannemersbedrijf dat al dertig jaar betrokkenheid toont en altijd kwaliteit aflevert. Wij zijn ervaren en vakkundig op vele terreinen in de zakelijke, publieke en particuliere bouwsector. Onze onbegrensde gedrevenheid en eigen timmerfabriek maken ons bijzonder ondernemend én flexibel.
Ook als het gaat om duurzame bouw gaat bouwbedrijf van Rijn voorop, in 2018 richten wij het bouwtechnische deel van het kenniscentrum "Grijs naar groen" in om u alle aspecten van de duurzame bouw te kunnen laten zien.

Lees meer

Franeker: Sian

SIAN is een eigenzinnige, nuchtere organisatie met een open kijk op de wereld. Die wereld is mooi en we vinden dat we daar zuinig op moeten zijn. Vandaar dat we ons als doel hebben gesteld dat we mee willen helpen om de CO2-uitstoot in Nederland te verminderen. Dat doen we voor particuliere woningeigenaren, bedrijven, sportclubs en zorginstellingen, vaak in samenwerking met gemeenten.

Lees meer

Utrecht: Econovum

Econovum is al sinds 2009 actief in de duurzame energie en heeft zich ontwikkeld tot expert in toegepaste zonne-energie. We zorgen ervoor dat u weet wat er mogelijk is, of het voor u zinvol is, wat het kost, wat het oplevert en dat de klus goed gedaan wordt.

Lees meer

Zeist: H2O bouwmanagement

H2O Bouwmanagement BV is een organisatie voor projectmanagement op het gebied van huisvesting en bouwen. We ondersteunen opdrachtgevers in de publieke en de private sector bij huisvestingsvraagstukken.

Lees meer