De energie van morgen is van iedereen

Energiearchitecten
In iedere woning of bedrijf zijn energiebesparingen mogelijk. Kleine aanpassingen en verbeteringen zijn op korte termijn realiseerbaar en zijn snel terugverdiend. Maar er zijn ook altijd mogelijkheden om het energiegebruik stap-voor–stap te verbeteren. Steeds energiezuiniger en comfortabeler. Niet alles in-één-keer aanpakken, maar wel in de goede volgorde. En daarmee durven wij een woonlastengarantie af te geven. Het te investeren bedrag in energiemaatregelen is altijd in een positieve verhouding tot de besparing op energiekosten. In veel gevallen nemen ze niet eens toe! In het eigen bestaande pand energie- en binnenklimaat verbeteren, zonder dat je hoeft te verhuizen naar een nieuw pand. Gegarandeerd rendement op uw investering in energiebesparende maatregelen. 

Kennis van zaken
Omdat we veel kennis en kunde in huis hebben zijn onze adviezen en maatregelen haalbaar, praktisch en betaalbaar.
We werken alleen met bewezen maatregelen die helpen het energiegebruik te verlagen of zelfs naar nul te reduceren.
De uitvoering en het eventuele onderhoud is in handen van betrouwbare bedrijven in de regio.

Kees Bakels
Met een opleiding in de werktuigbouw ben ik 17 jaar als ondernemer werkzaam geweest in installatietechniek.
Vanaf 2012 is er een groeiende interesse in duurzame energie-technieken, dit is uitgegroeid tot een ondernemingsplan voor Grijs naar groen.
De overtuiging dat we maatregelen moeten nemen om de wereld aan de volgende generaties door te kunnen geven deed mij besluiten het roer helemaal om te gooien.
Na een gedegen voorbereiding in alle duurzame technieken en een opleiding energie prestatie adviseur heb ik inmiddels veel ervaring in advies, begeleiding en uitvoering.
Ik werk graag samen met gemotiveerde mensen en bedrijven om de verduurzaming in onze eigen regio goed op gang te brengen.
Goede voorlichting en advies zijn enorm belangrijk om een goede keuze te kunnen maken als het gaat om de technische en praktische mogelijkheden van verduurzaming.
Begeleiding is nodig om met bouwbedrijven en installateurs te komen tot het beoogde doel; een comfortabele, gezonde en duurzame woning of werkplek.