Skip to main content

Energieonderzoek en advies

Onafhankelijk advies of juist integrale aanpak

Grijs naar groen heeft verschillende adviespakketten zodat je zelf kan kiezen welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen.

Heb je graag een integrale aanpak met een goede aansluiting tussen advies en uitvoering? Dan werken we met een aantal ervaren en gecertificeerde bedrijven in de regio. Als je zelf een aannemer of installateur hebt kan je direct zelf met het advies aan de slag.

Energiescan, energieplan of BENG adviesdienst

Energiescan en energieplan zijn praktijkgerichte adviesproducten die er op zijn gericht je een duidelijk inzicht te geven over de mogelijkheden om energie te besparen, op te wekken of op te slaan.

BENG adviesproducten geven meer inzicht in hoe de gekozen maatregelen doorwerken in de BENG rekenmethode. Dit is bijvoorbeeld handig als je de woning gaat verkopen.

Hoe kunnen we jou helpen?

In het energiecentrum zijn de nieuwste oplossingen te zien om energie te besparen of op te wekken. Kom jezelf eens oriënteren hoe je jouw woning kan verduurzamen. Veel innovatieve oplossingen kunnen we demonstreren zodat je een goede keuze kan maken.

Prijs: Gratis voor inwoners van deelnemende gemeenten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning of wil je jouw plannen bespreken met een ervaren adviseur? Wij helpen je de juiste maatregelen te vinden en demonstreren de belangrijkste oplossingen. De adviseur helpt je bij het uitzoeken van passende maatregelen.
Duur: ca 90 min.

Tijdelijk niet beschikbaar

Laat jouw woning controleren op de meest voorkomende maatregelen. Een adviseur komt bij je thuis en adviseert je over isolatie, ventilatie, warmtepomp, zonnepanelen, etc.
Werkgebied: deelnemende gemeenten
Rapportage: beperkt
Duur: ca 60 minuten