Skip to main content

Exasun black roof

Het waterdichte solarsyteem

Wevolt Energiedak-oplossingen

Als woningeigenaar wil je profiteren van de mogelijkheden die zonne-energie biedt. Standaard zonnepanelen passen niet in het design of mogen niet worden toegepast. Wevolt Energiedak-oplossingen heeft voor elk type dak een passende, betrouwbare en duurzame oplossing.

Zonnedakpan

Met een Wevolt Energiedak dat is gedekt met Alegra 10 Wevolt zonnedankpannen combineer je de schoonheid van een karakteristiek dak met keramische dakpannen én de voordelen van zonne-energie. Zo draag je samen met Wienerberger bij aan een duurzame toekomst. Energiek en karakteristiek.

X-ROOF

Wevolt X-Roof is een volledig dakvervangend systeem, met geïntegreerde zonnepanelen in het dakvlak. Het resultaat is een mooi, waterdicht, vuur- en windbestendig energiedak met een eigentijdse uitstraling en maximaal rendement. Het systeem wordt aangevuld met verzaagbare paspanelen.

X-Tile

Een Wevolt Energiedak dat is gedekt met Wevolt X-Tile zonnepanelen heeft een strakke uitstraling. De Wevolt X-Tile zonnepanelen worden naadloos gecombineerd met de keramische Actua 10 EB dakpannen van Wienerberger in dezelfde kleur. Dit resulteert in een zeer rustig dakbeeld, waarin de Wevolt X-Tile zonnepanelen nauwelijks opvallen.

Innovatie van Nederlandse bodem

Wevolt is een samenwerking van Wienerberger en de Nederlandse Solar PV fabrikant Exasun.