Skip to main content
 • Verwarmen met airconditioner

Energiebesparing en comfort worden steeds belangrijker, zeker nu de energieprijzen stijgen en we meer flexibel wonen en werken. Met een airconditioner kun je het hele jaar door de temperatuur van de woning naar eigen wens regelen. In de winters gebruik je de airconditioner als warmtepomp om te verwarmen en in de zomer om te koelen. Je kunt kiezen uit airconditioners met één of meer binnenunits om zo meer ruimtes te kunnen verwarmen of koelen.

Fujitsu lucht/lucht warmtepompen

Fujitsu is het Japanse topmerk voor warmtepompen en airconditioning. Dit merk is al meer dan 50 jaar trendsetter en innovator in de sectoren woningbouw en utiliteit. Fujitsu lucht/lucht warmtepompen zijn buitengewoon efficiënt en leveren met een SCOP van wel 4,7 de voordeligste warmte van alle lucht/lucht warmtepompen.

AircoHeaters van Fujitsu hebben een zeer hoog rendement. De jarenlange expertise van het bedrijf garanderen een uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Kies de binneunit die bij je past

 • Hoog aan de wand

  Een AircoHeater is bijzonder stil en valt op door zijn uniek design met subtiel lijnenmotief. Dit toestel is verkrijgbaar in de kleuren parelwit of staalgrijs.

 • Cassette-unit

  Cassette-unit wordt gemonteerd in een systeemplafond Deze zijn zowel Single- als Multisplit uitgevoerd.

 • Inbouw-unit

  Inbouw modellen zorgen voor een consistente verwarming of koeling, ongeacht de ruimte waar de airconditioning zich in bevindt.

 • Vloerunit

  Deze compacte vloerunits kunnen makkelijk onder een raam of in een nis geplaatst worden, bevestigd tegen de muur of op de vloer. Ze zijn voorzien van luchtzuiverende filters en zijn bovendien energiezuinig.

 • Plafondunit

  Dit nieuwe toestel is uniek en oogstrelend met zijn opvallend licht en elegant design. Daarnaast munt deze AircoHeater uit op het vlak van installatie- en onderhoudsgemak.

Remeha Elg Ace

Hybride lucht/water warmtepomp

Spaarpomp

Hybride ventilatiewarmtepomp

Dualsun

All-E warmtepomp op PVT-panelen

Itho Daalderop Vincent

Hybride of all-E systeem met WTW, zonder buitenunit