Web Analytics Made Easy -
StatCounter
  • DucoBox eco, de kracht van lucht

De slimste All-E oplossing voor veel woningen

De DucoBox Eco is dé combinatie van warmtepomp voor slim ventileren met warmteterugwinning in actieve woningen.
Luchtkwaliteit en energie-efficiëntie gaan hand in han met milieu-prestatie en energiebesparing. Deze warmtepomp ventileert op natuurlijke wijze en compenseert de verder benodigde energie met verse buitenlucht. Samen met een zoneregeling en modulerende warmtepomp zijn dit unieke eigenschappen die deze unit onderscheidend in de markt maken.

Geschikt voor nieuwbouw met C-ventilatie

De DucoBox Eco is een uiterst slimme ventilatiewarmtepomp met warmteterugwinning. Deze alleskunner kan kleine of voldoende geïsoleerde woningen met een maximaal transmissieverlies van 5 kW comfortabel verwarmen en zelfs tapwater bereiden voor douche en bad, een cv ketel is hierdoor niet meer nodig. Deze warmtepomp ventileert op natuurlijke wijze en compenseert de verder benodigde energie met verse buitenlucht. Met een opwekvermogen van 2,3 tot 5 kW is deze combinatie dan ook zeer geschikt voor alle woningen vanaf 1978 met mechanische ventilatie type C.

All E uitvoering of hybride (met cv-ketel)

Ducobox Eco Hybride

In het ‘hybride’ concept (medio 2019), wordt de DucoBox Eco geplaatst in combinatie met een CV-ketel. Ideaal voor mensen die hun woning stap voor stap groener willen maken, of die een grotere warmtelast voor verwarming of tapwater hebben. Binnen dit concept is de samenstellingsmogelijkheid ook ruimer, zoals de grootte van de tapwaterboiler.

Ducobox Eco All-E

In combinatie met het all-electric pakket is de DucoBox Eco een complete oplossing voor veel woningen. Dit pakket bestaat uit kwaliteitsonderdelen zoals een buffervat met goede stratificatie, een verswaterstation met instant bereiding van tapwater en flexibele aansluitingen die zorgen voor een akoestisch geoptimaliseerde opstelling.

Contact

Grijs naar groen BV

De Lange Schaft 9G
3991 AP Houten
T: 030-7510039

E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I : www.grijsnaargroen.nl

Openingtijden: do + vr : 13:00 tot 17:00 uur
Projectbesprekingen graag op afspraak.