Skip to main content

Tot wel 80% besparen op aardgas voor verwarming

Gebruik je energie goed

Om voldoende gezonde lucht in huis te krijgen hebben woningen vanaf 1975 een ventilatiesysteem.
In huizen met roosters, afzuigventielen en een ventilatiebox gaat jaarlijks tot wel 60% van de energiekosten voor verwarming verloren door dit ventilatiesysteem. Deze verspilling is eenvoudig te stoppen door het vervangen van de ventilatiebox voor een ventilatiewarmtepomp.
Een ventilatiewarmtepomp is een kleine warmtepomp die de energie uit de warme ventilatielucht gebruikt om je huis mee te verwarmen. Daarmee bespaar je veel energie en gaat je energierekening omlaag. Bovendien kun je nu een mooie subsidie ontvangen op zo'n slimme bespaarder.

Inventum Modul-AIR

Deze ventilatiewarmtepomp hergebruikt de energie uit de warme ventilatieretourlucht voor het verwarmen van jouw woning net zoals de Spaarpomp. De Modul-AIR kan ook ingezet worden voor het opwarmen van water. Kortom: met de Modul-AIR creëer je een comfortabel warm, gezond binnenklimaat.
Omdat deze warmtepomp geschikt is voor verwarming en voor warm tapwater, is de Modul-Air een uitstekende basis om de woning uiteindelijk helemaal duurzaam te verwarmen.

Meer interessante uitvoeringen

Dingen die je ook kunnen helpen


All-E op ventilatielucht

All-E warmtepompen op ventilatielucht

Ventilatie- en buitenlucht

Hybride warmtepompen op ventilatie- en buitenlucht

Dualsun

All-E warmtepomp op PVT-panelen

Itho Daalderop Vincent

Hybride of all-E systeem met WTW, zonder buitenunit