Tot wel 80% besparen op aardgas voor verwarming

Gebruik je energie goed

Om voldoende gezonde lucht in huis te krijgen hebben woningen vanaf 1975 een ventilatiesysteem.
In huizen met roosters, afzuigventielen en een ventilatiebox gaat jaarlijks tot wel 60% van de energiekosten voor verwarming verloren door dit ventilatiesysteem. Deze verspilling is eenvoudig te stoppen door het vervangen van de ventilatiebox voor een ventilatiewarmtepomp.
Een ventilatiewarmtepomp is een kleine warmtepomp die de energie uit de warme ventilatielucht gebruikt om je huis mee te verwarmen. Daarmee bespaar je veel energie en gaat je energierekening omlaag. Bovendien kun je nu een mooie subsidie ontvangen op zo'n slimme bespaarder.

Inventum Spaarpomp

De Inventum Spaarpomp is een compacte en stille hybride warmtepomp zonder buitenunit. Als het buiten heel koud is, dan springt de cv-ketel even bij. De Spaarpomp vervangt de ventilatiebox en werkt in combinatie met bijna iedere cv-ketel. Deze hybride warmtepomp is voor installateurs en bewoners een bewuste en een simpele oplossing die snel en zonder rommel geplaatst kan worden.

Inventum Modul-AIR

Deze ventilatiewarmtepomp hergebruikt de energie uit de warme ventilatieretourlucht voor het verwarmen van jouw woning net zoals de Spaarpomp. De Modul-AIR kan ook ingezet worden voor het opwarmen van water. Kortom: met de Modul-AIR creëer je een comfortabel warm, gezond binnenklimaat.
Beschikt jouw woning over ventilatietype D (balansventilatie)? Combineer deze warmtepomp dan met de GreenComfort module.

Nibe Savent

De Nibe Savent is een compacte ventilatielucht/water warmtepomp die samen met je (bestaande) cv-ketel een hybride installatie vormt. De warmtepomp neemt in zo’n hybride installatie de functie van de mechanische ventilatiebox (mv-box) volledig over en waarborgt daarmee optimale ventilatie en een gezond binnenklimaat in je woning of appartement. Tijdens het ventileren wint de Savent warmte uit de afgevoerde ventilatielucht terug. Deze warmte wordt vervolgens gebruikt voor het energiezuinig verwarmen van het water in de cv-installatie.

Dingen die je ook kunnen helpen


All-E op ventilatielucht

All-E warmtepompen op ventilatielucht

Ventilatie- en buitenlucht

Hybride warmtepompen op ventilatie- en buitenlucht

Dualsun

All-E warmtepomp op PVT-panelen

Itho Daalderop Vincent

Hybride of all-E systeem met WTW, zonder buitenunit

CONTACTGEGEVENS

Grijs naar groen
De Lange Schaft 9G
3991 AP Houten
T: 030-7510039
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verduurzamingspartner van:
Naar boven

© | Grijs naar groen