Helemaal duurzaam verwarmen

All Electric warmtepompen

Een warmtepomp is een duurzame vervanger van de huidige cv-ketel of warmtenet. Een warmtepomp haalt het overgrote deel van de warmte uit de bodem, (ventilatie)lucht of water en garandeert daarmee duurzame, voordelige en comfortabele warmte. 

Met een all-electric warmtepomp heb je geen cv-ketel of warmtenet-aansluiting meer nodig. De warmtepomp zorgt voor het verwarmen van de woning én voor warm water. De warmtepomp gebruikt hiervoor alleen  duurzame energie uit de lucht of uit de bodem en een klein deel stroom.

Ecoforest warmtepompen

Ecoforest heeft een breed assortiment warmtepompen van topkwaliteit van 1 kW tot 600 kW. De Inverter regelt de snelheid van de compressor en dankzij de ecoGEO regelstrategieën past deze zich aan aan het ideaal van de comfortzone. Door deze regelstrategie wordt er op een verstandige manier energie verbruikt. Er wordt alleen energie geleverd die conform is aan de behoefte van het gebouw.

Nibe warmtepompen

De Nibe ventilatiewarmtepomp is een duurzaam energie-concept voor woningen met mechanische ventilatie. De energie energie uit de ventilatielucht is door moderne warmtepomptechniek voldoende voor het volledig verwarmen van veel woningen met voldoende isolatie. Er zijn uitvoeringen voor alle types ventilatie en met koeling. Deze warmtepompen hebben het voordeel dat er geen buitenunit nodig is en dat de energie uit de eigen woning hierdoor maximaal kan worden gebruikt.

  • Betrouwbare kwaliteit

Itho Daalderop Vincent

Itho Daalderop heeft een breed assortiment warmtepompen. De nieuwste telg uit de Itho Daalderop familie heet Vincent en is een interessante ontwikkeling voor veel Nederlandse woningen omdat hij geen buitenunit heeft. Hij kan zowel All-E als hybride worden gebruikt, heeft een ventilatielucht WTW-functie, kan warm tapwater maken en koelen. Geschikt voor woningen met voldoende isolatie.

  • Leverbaar als hybride en all-E

  • Hergebruik van energie uit ventilatielucht

  • Inverterter technologie

  • Hoge temperatuur warmtepomp

  • 4,5 kW vermogen

  • Geen buitenunit

CONTACTGEGEVENS

Grijs naar groen
De Lange Schaft 9G
3991 AP Houten
T: 030-7510039
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I : www.grijsnaargroen.nl

Verduurzamingspartner van:
Naar boven

© | Grijs naar groen