Als je energie wilt besparen of opwekken is het belangrijk om te weten wat je wilt en wat in jouw situatie het beste is. Wij hebben kennis van de beste oplossingen voor jouw situatie om de hoogste energiebesparing te halen of het meeste energie op te wekken. We beginnen met een intake-gesprek in de showroom of een onderzoek bij jouw thuis om zo jouw wensen goed te begrijpen. Als we weten wat jij wilt en het gebouw is opgenomen dan kunnen we door onze partners een voorstel laten doen voor materialen en installaties. Passen deze bij jouw dan kan jouw project beginnen.

Grijs naar groen BV en onze partners leveren in de regio een belangrijke bijdrage aan de versnelling van de energietransitie door te laten zien hoe gebouwen betaalbaar kunnen worden voorzien van gezonde en duurzame energie.

In stappen verduurzamen

Stapje voor stapje naar een duurzame woning. Op welke manier kan jij energie besparen of opwekken? En welke maatregelen zijn hier het beste voor te gebruiken? Wij kijken graag samen met jou welke stappen op dit moment het beste zijn en hoe deze goed aansluiten op de volgende stappen naar een energiezuig huis of bedrijf.

In één keer naar energienetraal

Voor de doorpakker rekenen wij graag uit wat de insvestering is om helemaal van het gas te gaan en alle energie op te wekken. Dat is natuurlijk het beste voor het klimaat, maar vaak ook financieel voordeliger. Hierdoor wek je meteen alle energie die je thuis gebruikt zelf duurzaam op, op het eigen dak of perceel. Je bent direct zelfvoorzienend en onafhankelijk, ook zal jouw huis in waarde stijgen en wordt het bij verkoop sneller verkocht.

Duurzaam van A tot Z

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Zoveel verschillende technieken en mogelijkheden zijn er. Grijs naar groen heeft de kennis, ervaring en de gecertificeerde partners voor het hele traject. Wij kunnen je helpen van advies tot uitvoering met garantie.

Onafhankelijk

Grijs naar groen en onze partners zijn niet gebonden aan merken of leveranciers, wij adviseren produchten, maatregelen en bedrijven onafhankelijk op basis van kwaliteit en besparingspotentieel.

Een vast team of zelf bedrijven uitkiezen

Voor mensen die gegarandeerde kwaliteit willen, werken wij bij voorkeur met bekende vaste partners. Deze hebben de benodigde vakdiploma's en certificaten om het werk goed uit te voeren en deze geven garantie.

Leveringsvoorwaarden

Op al de diensten van Grijs naar groen BV zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.

Grijs naar groen

Lange Schaft 9G
3991 AP Houten
030-751 00 39
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefonisch bereikbaar op werkdagen.
De showroom is op donderdag en vrijdag van 13:00 tot 16:00 uur geopend voor inwoners van Houten, Bunnik, Wijk bij Duurstede, de Heuvelrugen Stichtse Vecht.
Vanwege het milieu werken wij alleen in de regio Utrecht.
Wil je een project bespreken? Maak een afspraak.

CONTACTGEGEVENS

Grijs naar groen
De Lange Schaft 9G
3991 AP Houten
T: 030-7510039
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verduurzamingspartner van:
Naar boven

© | Grijs naar groen