Skip to main content

Als je energie wilt besparen of opwekken is het belangrijk om te weten wat je wilt en wat in jouw situatie het beste is. Wij hebben de kennis van de beste oplossingen voor jouw situatie. Zo kan jij de hoogste energiebesparing halen of juist de meest duurzame energie opwekken. Om jouw wensen goed te begrijpen beginnen we met een adviesgesprek in de showroom. Hierna kunnen we je vaak al passende maatreglen laten zien en demonstreren.

Grijs naar groen en onze partners leveren een belangrijke bijdrage aan de versnelling van de energietransitie door te laten zien hoe gebouwen energiezuinig gemaakt kunnen worden en wat de mogelijkheden zijn voor duurzame en betaalbare energie.

In stappen verduurzamen

Stapje voor stapje naar een duurzame woning. Op welke manier kan jij energie besparen of opwekken? En welke maatregelen zijn hier het beste voor te gebruiken? Wij kijken graag samen met jou welke stappen op dit moment het beste zijn en hoe deze goed aansluiten op de volgende stappen naar een energiezuig huis of bedrijf.

In één keer naar energienetraal

Voor de doorpakker rekenen wij graag uit wat de investering is om helemaal van het gas te gaan en alle energie zelf op te wekken. Dat is natuurlijk het beste voor het klimaat, maar vaak ook financieel voordeliger. Je bent direct voor een groot deel onafhankelijk, ook zal jouw huis bij verkoop aantrekkelijker zijn voor kopers.

Duurzaam van A tot Z

Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer. Zoveel verschillende technieken en mogelijkheden zijn er. Grijs naar groen heeft de kennis, ervaring en de gecertificeerde partners voor het hele traject. Wij kunnen je helpen van advies tot uitvoering met garantie.

Onafhankelijk

Grijs naar groen en onze partners zijn niet gebonden aan merken of leveranciers, wij adviseren producten, maatregelen en bedrijven onafhankelijk op basis van kwaliteit en besparingspotentieel.

Een vast team of zelf bedrijven uitkiezen

Voor mensen die gegarandeerde kwaliteit willen, werken wij bij voorkeur met bekende vaste partners. Deze hebben de benodigde vakdiploma's en certificaten om het werk goed uit te voeren en deze geven garantie.

Leveringsvoorwaarden

Op al de diensten van Grijs naar groen zijn onze leveringsvoorwaarden van toepassing.