Duurzame garantie

Grijs naar groen en onze partners staan elke dag weer klaar om iedereen te helpen die energie wil besparen of opwekken. We staan met raad en daad klaar bij advies, uitvoering en met service. Wij gaan voor succesvolle projecten die het resultaat leveren dat nodig is. Kwaliteit in advies, uitvoering en service, met garantie. Dit is volgens ons de beste manier om het verduurzamen van Nederland te laten slagen.

Garantie 1.

Alle relevante oplossingen onder één dak!

In de showroom en via de website geven we je heldere en betrouwbare informatie over duurzame oplossingen voor isoleren, ventileren, zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers, duurzame materialen, financiering, subsidie, etc. We gaan voorop in nieuwe ontwikkelingen waar we achter staan en houden je op de hoogte.

Garantie 2.

Persoonlijk advies

Wij geven je graag deskundig, eerlijk en persoonlijk advies dat past bij jouw situatie en budget. Hierbij bent je verzekerd van de beste oplossing, want onze adviseurs weten waar ze over praten. Advies kan door een bezoek aan de winkel of bij je thuis. Bekijk hier de opties.

Garantie 3.

Onafhankelijk en objectief advies

Grijs naar groen is volledig onafhankelijk van leveranciers of fabrikanten. Ons advies voor werkzaamheden en producten is daarom ook altijd onafhankelijk. Wij adviseren alleen de beste oplossingen voor jouw situatie.

Garantie 4.

Vakspecialisten met erkenning

Door onze jarenlange ervaring weten wij welke producten kwalitatief goed zijn en welke bedrijven goed werk afleveren. Als je niet weet welke producten en aanbieders voor jou het beste zijn, brengen we je in contact met een betrouwbaar bedrijf of aanbieder. Onze partners hebben hun vakcertificaten waardoor je verzekerd bent van een goede uitvoering.

Garantie 5.

De beste kwaliteit/prijs-verhouding

Producten en diensten zijn er in verschillende kwaliteiten, het is daarom logisch dat er verschillen zijn in prijzen onderling. Alle standaard werkzaamheden met vergelijkbare materialen en werkzaamheden vergelijken wij en selecteren de producten en diensten met de beste kwaliteit/prijs-verhouding. hiervoor hebben we ook rekentools op de site om je een goed idee te geven van de kosten voor jouw klus.

Garantie 6.

Transparant en benaderbaar

Ook voor vragen over het advies, de offerte of de uitvoering staan we klaar om jouw hierover te beantwoorden. We nemen verantwoordelijkheid voor de keuzes die we maken en staan altijd open voor verbetering. Dit maakt het aanvragen van een offerte en het verduurzamen van jouw project, transparant én daarom makkelijker.

Garantie 7.

Garantie op uitvoering

Werkzaamheden uitvoeren doet Grijs naar groen zelf niet, wij werken daarin samen met regionale vakspecialisten. Deze partners voldoen aan onze kwaliteitseisen met betrekking tot vakkennis, klantgerichtheid en veiligheid. Alle partners kunnen daardoor een goede uitvoering van de werkzaamheden garanderen.

Garantie 8.

Garantie op resultaat

Door onze kennis ervaring kunnen de besparing van veel maatregelen berekenen en je al voor jouw aankoop een reële inschatting geven van de besparing die je zou moeten halen. Besparingen van standaard maatregelen kan je ook zelf berekenen met onze rekentools. Ook kunnen wij bij projecten een besparingsgarantie geven, dit is transparant en onder controleerbare voorwaarden.


CONTACTGEGEVENS

Grijs naar groen
De Lange Schaft 9G
3991 AP Houten
T: 085-2129316
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verduurzamingspartner van:
Naar boven

© | Grijs naar groen