Skip to main content

Duurzame garantie

Grijs naar groen en onze partners staan elke dag weer klaar om iedereen te helpen die energie wil besparen of opwekken. We staan met raad en daad klaar bij advies, uitvoering en met service. Wij gaan voor succesvolle projecten die het resultaat leveren dat nodig is. Kwaliteit in advies, uitvoering en service, met garantie. Dit is volgens ons de beste manier om het verduurzamen van Nederland te laten slagen.

Garantie 1.

Alle relevante oplossingen onder één dak!

In het energiecentrum en via de website geven we je heldere en betrouwbare informatie over relevante maatregelen om energie te besparen, op te wekken maar ook hoe je jouw woning aardgasvrij kan maken.

Garantie 2.

Persoonlijk advies

Wij geven je graag deskundig, eerlijk en persoonlijk advies dat past bij jouw situatie en budget. Hierbij bent je verzekerd van de beste oplossing, want onze adviseurs weten waar ze over praten. Advies kan door een bezoek aan de winkel of bij je thuis. Bekijk hier de opties.

Garantie 3.

Onafhankelijk en objectief advies

Grijs naar groen is volledig onafhankelijk van leveranciers of fabrikanten. Ons advies voor werkzaamheden en producten is daarom ook altijd onafhankelijk. Wij adviseren alleen de beste oplossingen voor jouw situatie.

Garantie 4.

Vakspecialisten met erkenning

Door onze jarenlange ervaring weten wij welke producten kwalitatief goed zijn en welke bedrijven goed werk afleveren. Als je niet weet welke producten en aanbieders voor jou het beste zijn, brengen we je in contact met een betrouwbaar bedrijf of aanbieder. Onze partners hebben hun vakcertificaten waardoor je verzekerd bent van een goede uitvoering.

Garantie 5.

De beste kwaliteit/prijs-verhouding

Producten en diensten zijn er in verschillende kwaliteiten, het is daarom logisch dat er verschillen zijn in prijzen onderling. Alle standaard werkzaamheden met vergelijkbare materialen en werkzaamheden vergelijken wij en selecteren de producten en diensten met de beste kwaliteit/prijs-verhouding. hiervoor hebben we ook rekentools op de site om je een goed idee te geven van de kosten voor jouw klus.

Garantie 6.

Transparant en benaderbaar

Ook voor vragen over het advies, de offerte of de uitvoering staan we klaar om jouw hierover te beantwoorden. We nemen verantwoordelijkheid voor de keuzes die we maken en staan altijd open voor verbetering. Dit maakt het aanvragen van een offerte en het verduurzamen van jouw project, transparant én daarom makkelijker.