En dan aan de slag met jouw advies

Als je aan de slag wilt om energie te besparen of op te wekken, dan bieden we samen met lokale partners een compleet pakket van advies, uitvoering en service. Deze bedrijven kunnen jouw project uitvoeren met als je wilt één aanspreekpunt. Als je in de showroom bent geweest of een energiescan hebt gehad kunnen we je met hen in contact brengen om een prijsopgave voor je te maken. In de regio Utrecht werken we met steeds meer  bedrijven samen om je hierin te ontzorgen. 

Keuze voor een vast team

Een bouwbedrijf en/of installatiebedrijf werken samen om het advies en de uitvoering goed op elkaar aan te laten sluiten. We spreken samen af hoe de werkzaamheden kwalitatief en naar verwachting uitgevoerd worden.

Keuze voor een eigen uitvoerder

Je kan ook zelf op zoek naar een isolatiebedrijf of installateur, dit kan natuurlijk ook prima werken. Je pakt zelf de regie voor materialen en uitvoering. De verantwoordelijkheid voor realisatie van jouw doelen ligt dan bij jezelf.

Partner voor bouw en installatie

Een partner van Grijs naar groen heeft naast duurzaamheid ook kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Geïnteresseerden en andere klanten kunnen we veilig naar je doorverwijzen omdat je professional bent en vertrouwelijk omgaat met de informatie die je krijgt. Een partner kan ook gebruik maken van de showroom en meedoen aan de aties in jouw regio. Ben je als professional actief in duurzame energie en werkzaam in de regio Utrecht? Wordt dan partner.

CONTACTGEGEVENS

Grijs naar groen
De Lange Schaft 9G
3991 AP Houten
T: 030-7510039
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I : www.grijsnaargroen.nl

Verduurzamingspartner van:
Naar boven

© | Grijs naar groen