Skip to main content

Onafhankelijk advies en showroom

Wij zijn Grijs naar groen en willen je graag de beste oplossingen laten zien om energie te besparen en op te wekken. Samen ontdekken we welke duurzame oplossingen het beste bij jou en jouw woonwensen passen. Een goed advies dat bij je past, onafhankelijk en voor elk budget.

Gratis advies voor inwoners van deelnemende gemeenten

Voor veel vragen rond duurzaamheid kan je prima terecht bij het plaatselijke energieloket. Toch zijn er ook vragen die je liever bespreekt met een ervaren deskundige. Ben je inwoner in een deelnemende gemeente, dan kan je in het energiecentrum gratis en onafhankelijk advies krijgen van een ervaren adviseur.

En dan aan de slag met jouw advies

Als je aan de slag wilt met energie te besparen of opwekken, dan kunnen onze regionale partners een compleet pakket van advies, uitvoering en service verzorgen. Deze bedrijven kunnen jouw project uitvoeren met als je wilt één aanspreekpunt. Als je in de showroom bent geweest of een energieonderzoek hebt gehad, dan kunnen we je met hen in contact brengen om een prijsopgave voor je te maken.

Ik ben een bedrijf in de regio Utrecht

Een partner van Grijs naar groen heeft naast visie voor duurzaamheid ook kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Geïnteresseerden en andere klanten kunnen we veilig naar je doorverwijzen omdat je professional bent en vertrouwelijk omgaat met de informatie die je krijgt. Een partner kan ook gebruik maken van de showroom en meedoen aan de acties in jouw regio. Ben je als professional actief in duurzame energie en werkzaam in de regio Utrecht? Wij willen graag met je in contact komen!

Hier kan je ook informatie vinden