Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Ook met jouw buurt of wijk aan de slag?

Iedereen kan thuis energie besparen. Maar wat de best passende maatregelen zijn voor jouw woning is vaak lastig. Grijs naar groen helpt jou en je buren grip te krijgen op je energieverbruik en ondersteunt buurten bij besparingsmaatregelen. Buiten het inkoopvoordeel heb je ook de mogelijkheid om de wijk weer op te frissen of helmaal in een modern jasje te steken.

Grijs naar groen komt langs om samen met jou en andere buren een plan van aanpak te maken. Jouw buurt krijgt vaak een kosteloze* analyse van een energieadviseur, zodat duidelijk wordt welke maatregelen in jouw buurt de grootste besparing opleveren.

* Opstartkosten voor een wijkaanpak worden vaak door de plaatselijke gemeente betaald, vraag jouw gemeente hier naar.

  • Voor isolatie

  • Tijdens uitvoering

  • Na isolatie

Hoe werkt een wijkaanpak?

Nadat één of meer woningen zijn opgenomen worden aan de initiatiefnemers een aantal maatregelen voorgesteld. Bij de eerste woningen worden producten en aanbieders vergeleken op kwaliteit en prijs. Op de site komt een pagina met deze maatregelen en prijzen die de eerste gebruikers hebben gekozen.

Informatiebijeenkomsten

Samen initiatiefnemers organizeren we een bijeenkomst om zo veel mogelijk buren enthousiast te maken voor besparingsacties. Dit kan in de wijk zelf of bij Grijs naar groen. Wij zorgen dat we de maatregelen die worden besproken ook kunnen demonstreren zodat je precies weet waarvoor je kiest. 

Samen kiezen voor energie besparen is leuker

Dingen samen doen is leuker en je kan hierdoor natuurlijk ook veel besparen. Wij willen je graag helpen bij het opvragen en beoordelen van offertes en het maken van uitvoerders. Samen beslis je ook voor welke maatregelen jullie kiezen om de wijk toekomst-proof te maken.

Oranjebuurt Bunnik

Noorderwaard

Contactgegevens

Grijs naar groen BV

De Lange Schaft 9G
3991 AP Houten
T: 030-7510039

E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I : www.grijsnaargroen.nl

Openingtijden: do + vr : 13:00 tot 17:00 uur
Projectbesprekingen graag op afspraak.

Verduurzamingspartner van: