Waarom een waterbesparende douchekop?

We gebruiken in Nederland per persoon gemiddeld 119 liter water per dag. Ruim 40% van dit water gebruiken we tijdens het douchen. Een waterbesparende douchekop is voordelig in aanschaf en bespaart naast water ook energie. Het warm water dat je niet gebruikt, hoeft immers ook niet opgewarmd te worden. En omdat de energieprijzen sterk stijgen verdien je een waterbesparende douchekop snel terug. De waterbesparende douchekop is ook ideaal voor huishoudens met een warmtepomp doordat de boiler minder groot uitgevoerd hoeft te worden.

Het besparen start direct met kortingscode: groendouchen

Met 10% korting

Een waterbesparende douchekop van Niebla zal zich bij een gemiddeld gezin binnen een jaar terugverdienen en is daarmee de meest slimme aankoop die je kan doen. Bovendien ontvang je met kortingscode “groendouchen” ook nog eens 10% korting op je aankoopbedrag.

Test het zelf

Pak een 5 (of 10) liter emmer, meet hoelang het duurt voordat die vol is en je rekent zo uit hoeveel water je douche gebruikt. Is je 5 liter emmer in 30 seconden vol? Dan gebruikt je douche dus 10 liter water per minuut. De meest zuinige waterbesparende douchekop heeft ongeveer een minuut nodig om een 5 liter emmer te vullen.

Waterbesparende handdouche 5 L/min

Waterbesparende handdouche 7 L/ min

Waterbesparende design handdouche 7 L/ min

Waterbesparende inbouw douche 5 L/ min

Waterbesparende regendouche 9 L/ min

CONTACTGEGEVENS

Grijs naar groen
De Lange Schaft 9G
3991 AP Houten
T: 085-2129316
E : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verduurzamingspartner van:
Naar boven

© | Grijs naar groen