Skip to main content

Actief in duurzaam wonen en werken!

Door samenwerking met lokale specialisten bieden we een compleet pakket van diensten voor verschillende markten. Wij zijn werkzaam in onder andere de volgende markten. Kom eens langs in onze nieuwe showroom of maak een afspraak als je een project wilt doorspreken.

Energie besparen en opwekken

Grijs naar groen heeft alles om je woning of bedrijf energiezuinig of energieneutraal te maken. Van kleine bespaarders tot volledige duurzame oplossingen waarmee we je volledig kunnen ontzorgen. Wat jouw wens ook is, we willen je helpen. Hier een greep uit onze oplossingen.

Aviesdiensten

Grijs naar groen heeft verschillende adviespakketten zodat je zelf kan kiezen welk pakket het beste aansluit bij jouw wensen. Heb je graag een integrale aanpak met een goede aansluiting tussen advies en uitvoering?

  • Energiescan woningen

  • Energieplan woningen

Bouwen en verbouwen

Grijs naar groen en onze partners werken graag vanaf de conceptfase mee aan het project om de effecten van het gekozen bouw- en energiesysteem binnen de wensen en doelstellingen te kunnen realiseren. Ook bij verbouwing werkt de mate van duurzaamheid door in de totale kosten over de gebruikerstijd van het gebouw.
Laat je eens inspireren of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Energieconcepten

Samen met toonaangevende producenten en installateurs ontwikkelen en installeren wij energieconcepten voor elke situatie. We maken de besparingen en effecten inzichtelijk en begeleiden het proces als dit wenselijk of nodig is. Kijk bij de concepten of we jou kunnen helpen.